foto

Stephanie Beatriz

  • nar. 10.2.1981 (37 let)
    Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká seriálová herečka se narodila v Argentině v městě Neuquén s populací asi kolem 265,000. Její matka je španělského původu a její otec zase německého. Stephanie má také mladší sestru.

Roku 2002 vystudovala Stephens College - což je soukromá ženská akademie sídlící v Kolumbii. Téhož roku se Stephanie přestěhovala do New Yorku a začala se věnovat herectví.Roku 2010 se přestěhovala do Los Angeles, kde dodnes žije.

První její herecká zkušenost začala v seriálu Closer, kde si zahrála Camillu Santiago. Objevila se v dalších seriálových rolích jako třeba Taková moderní rodinka kde hrála roli Soniy .Nyní ji však můžeme zahlédnout v seriálu Brooklyn nine-nine jako Rosu Diaz po boku známých herců jako jsou Andy Samberg nebo Terry Crews.

Stephanie se také objevila ve filmu Short Term 12  jako Jessica, mimo to se také objevuje v různých divadelních představeních. Roku 2014 se na ní můžeme těšit ve filmu You're Not You, kde si také zahraje vedlejší roli Jill.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2018 Half Magic
2017 The Light of the Moon
2016 Closure
Doba ledová: Mamutí drcnutí
Pee-wee's Big Holiday
2014 To nejsi Ty
2013 Dočasný domov

TV seriály

2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake & Amy (S05E22)
White Whale (S05E21)
Show Me Going (S05E20)
další epizody (9)
Bobovy burgery (TV seriál)
Mo Mommy Mo Problems (S08E19)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Favor (S05E11)
Game Night (S05E10)
99 (S05E09)
další epizody (23)
Bobovy burgery (TV seriál)
Mom, Lies and Videotapes (S07E20)
Bob Actually (S07E09)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (22)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Příběh tří měst (S08E01)
2015 Danger & Eggs (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Valentýn 4: Sestra v akci (S06E14)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fulgencio (S04E13)
2011 Jessie (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace