foto

Dimitri Leonidas

  • nar. 14.11.1987 (31 let)
    Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Centurion (2010)

    - Herec Dimitri Leonidas má priezvisko totožné s menom svojej postavy, Grékom Leonidasom. Je to tiež meno slávneho spartského kráľa, ktorý padol v bitke pri Thermopylách proti perzskej presile, a ktorého si vo filme 300 (2006) zahral Gerard Butler. (Sociopath)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kill Ben Lyk
2017 Renegáti
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Památkáři
Rosewater
2012 Zvířata
2010 Centurion
2009 Tormented

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S02E09)
2017 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Oko za oko (S01E09)
Klíč (S01E08)
další epizody (10)
2012 Sindibád (TV seriál)
2011 Pán času (TV seriál)
Božský komplex (S06E11)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace