foto

Michael Potts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Best Day of My Life
2016 Hometown Hero
Let Me Make You a Martyr
37
2013 Mom
2006 Lovci mušlí
1997 Peacemaker
Spiknutí
1995 Nebezpečná síť

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
The Forecaster (No. 163) (S04E10)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
2015 Gotham (TV seriál)
Scarification (S02E05)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Under the Knife (S01E20)
Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S04E12)
2014 Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
Strašidelné domy (S01E06)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Královny z Manhattanu (S04E14)
Ve službách FBI (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S06E02)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Usmívej se (S05E03)
Štěstí s kresbou (S05E02)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Nový hrnek (S02E02)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (4)
2001 Oz (TV seriál)
Medium Rare (S04E09)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace