foto

Jan Jiráň

  • nar. 2.2.1957 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2013 Donšajni
2006 100 + 1 princezna (TV film)
Lojzička je číslo (TV film)
2005 Restaurace U Prince (TV film)
2000 Otesánek
Vše pro firmu (divadelní záznam)
1999 Vraždy a něžnosti (TV film)
1997 Milenka dvou pánů (TV film)
1992 Kačenka a strašidla
Kačenka a zase ta strašidla
1991 Mozart v Praze (divadelní záznam)

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Úklid minulosti (E13)
Moje psaní (E12)
2001 Duch český (TV seriál)
Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Neslušný návrh (E05)
Růžová válka (E04)
další epizody (5)
1999 Kačenka a strašidla (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Omyl krále Šalamouna (E01)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Klíční kost (S01E08)
Vyhazov (S01E04)
Královské bydlení (S01E01)

Dokumentární

2016 Legenda Studio Ypsilon (TV seriál)
V několika rovinách a různých časech (E07)
Divadlo souvislostí (E06)
Výzvy a střety (E05)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Synkové (S04E38)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Nového (S04E02)
2004 Příběhy slavných (TV seriál)
Písničku si cestou notoval (S05E10)
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
1994 Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka (TV film)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2010 Mazec (TV pořad)
Pozdní sběr (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace