foto

Jan Jiráň

  • nar. 2.2.1957 (63 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Donšajni
2006 100 + 1 princezna (TV film)
Lojzička je číslo (TV film)
2005 Restaurace U Prince (TV film)
2000 Otesánek
1999 Vraždy a něžnosti (TV film)
1997 Milenka dvou pánů (TV film)
1992 Kačenka a strašidla
Kačenka a zase ta strašidla

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Úklid minulosti (E13)
Moje psaní (E12)
2001 Duch český (TV seriál)
Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Neslušný návrh (E05)
Růžová válka (E04)
další epizody (5)
1999 Kačenka a strašidla (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Omyl krále Šalamouna (E01)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Klíční kost (S01E08)
Vyhazov (S01E04)
Královské bydlení (S01E01)

Dokumentární

2016 Legenda Studio Ypsilon (TV seriál)
V několika rovinách a různých časech (E07)
Divadlo souvislostí (E06)
Výzvy a střety (E05)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Synkové (S04E38)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Nového (S04E02)
2004 Příběhy slavných (TV seriál)
Písničku si cestou notoval (S05E10)
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
1994 Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka (TV film)

Divadelní záznam

2020 Carmen Y Carmen (divadelní záznam)
2016 Praha stověžatá (divadelní záznam)
2015 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2000 Vše pro firmu (divadelní záznam)
1991 Mozart v Praze (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2010 Mazec (TV pořad)
Pozdní sběr (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2020 Carmen Y Carmen (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

2020 Carmen Y Carmen (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky