foto

John Gordon Sinclair

  • nar. 4.2.1962 (55 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Reds and Grays
2013 Slečna Marplová: Greenshawova Kratochvíle (TV film)
Světová válka Z
2004 Roman Road (TV film)
2002 Alias Albert Walker
2001 Goodbye, Mr Steadman (TV film)
1999 Gregoryho známosti
1998 Brylcreem Boys, The
My Summer with Des (TV film)
1994 Self Catering (TV film)
1989 Erik Viking
1986 Půlměsíční ulice
Raspberry Ripple (TV film)
Walter and June (TV film)
1985 Girl in the Picture, The
1983 Místní hrdina
1982 Nemocnice Britannia
Spaver Connection, The (TV film)
1981 Gregory's Girl
1979 That Sinking Feeling

TV seriály

2003 Rubbadubbers (TV seriál)
1997 Loved by You (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
1990 Your Cheatin' Heart (TV seriál)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
1984 Round and Round (TV seriál)

Dokumentární

2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
1992 Mike Oldfield: Tubular Bells II (koncert)

TV pořady

2002 Billy Connolly: A BAFTA Tribute (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace