foto

John Dyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Mrazák
2013 Donatella Versace (TV film)
Nicky Deuce (TV film)
2010 Cancel Christmas (TV film)
Chateaubriand (TV film)
Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Ďáblova slza (TV film)
2009 The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Sonny Liston: Těžká váha
2007 Lies and Crimes (TV film)
They Come Back (TV film)
2003 Jednička (TV film)
2002 Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
1999 Mary Cassatt: An American Impressionist (TV film)
Monet: Shadow and Light (TV film)
1998 Degas and the Dancer (TV film)
1993 Projekt Genesis

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
Freedom from Fear (E11)
2015 The Fixer (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Single White Spenny (TV seriál)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)

Dokumentární

1975 Descent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky