foto

Pascal Petardi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mrazák
2013 Donatella Versace (TV film)
2009 Andělé a démoni
2008 Čivava z Beverly Hills
2007 Jack Brooks: Zrůdobijec
2006 Guide de la petite vengeance
2002 Rub & Tug
2001 Drsná škola
Nebezpečný svědek
2000 Out of Sync (TV film)
Rats and Rabbits
Čekání na smrt
1999 Nejmladší kmotr (TV film)

TV seriály

2012 Bomb Girls (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2006 Bethune (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Rent-a-Goalie (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Cauchemar d'amour (TV seriál)
Mon meilleur ennemi (TV seriál)
Tribu.com (TV seriál)
Vie, la vie, La (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1997 Diva (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Retour, Le (TV seriál)
1995 10-07: L'affaire Zeus (TV seriál)
1993 Ent'Cadieux (TV seriál)
1990 Watatatow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky