foto

Hjalmar Bergman

  • nar. 19.9.1883
    Örebro, Örebro län, Švédsko-norská unie
  • zem. 1.1.1931 (47 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 En skugga (TV film) - divadelní hra
1967 Teatterituokio: Varjo (TV film) - divadelní hra
1963 Teatterituokio: Herra Sleeman tulee (TV film) - divadelní hra
1960 I Italien (TV film)
1957 Ensi-illan jälkeen (TV film) - divadelní hra
1927 En perfekt gentleman
Flickan i frack
1925 Flygande holländaren
Kalle Utter
Karl XII, del III
1920 Mästerman

Spisovatelská filmografie

Filmy

1927 Flickan i frack - kniha
1921 Fru Mariannes friare - povídka

TV seriály

1983 Farmor och vår herre (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky