foto

Mona Fastvold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vox Lux
2011 Match
2009 Láska a jiné kratochvíle
2003 Capo Nord

TV seriály

2020 Homemade (TV seriál)
Antonio Campos (E12)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
Nini (TV seriál)
1987 Midt i smørøyet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Mládí vůdce
2014 Sleepwalker

TV seriály

2020 Homemade (TV seriál)
Antonio Campos (E12)

Režijní filmografie

Filmy

2020 The World to Come
2014 Sleepwalker

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky