foto

Jeong-se Oh

  • nar. 26.2.1977 (43 let)
    Okres Uiryeong, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extreme Job
Geudae ireumeun jangmi
Kol
Memorijeu
2018 Meonibaek
Seuwingkijeu
2017 Jojakdoen dosi
2016 Laiteu mai paieo
Moksum geon yeonae
2015 Syunsyain rubeu
Tamjeong : deo bigining
2014 Haiheel
Redeukapet
Tajja : shinui son
2013 Deo hieoro
Namja sayongseolmyungseo
Reonningmaen
Saibi
2012 5 baekmanbooleui sanai
Koria
Sichega dolawassda
2011 Keopeuljeu
Král čuňat
Peopekteu geim
Quick
2010 Bangjajeon
Beseuteuselleo
Budanggeorae
Jjejjehan romaenseu
2009 Insadong seukaendeul
2008 Anaega kyeolhonhaetda
Murim yeodaesaeng
Radeuio deijeu
Trosky
2007 Byutipul seondei
Geukrakdo salinsageon
Heobeu
Uahan segye
2006 Gyeonguiseon
Joyonghan sesang
Moodori
Nunbushin haru
Salanghal ddae iyagihaneun geotdeul
Urideului haenbokhan sigan
Yeonae, geu chameul su eobtneun gabyeoum
2005 6woleui ilgi
Baraman bonda
I Dae-ro jukeulsun opta
Palwolui ilyoildeul
2004 Nae yeojachingureul sogae habnida
2003 Geoul sokeuro

TV seriály

2020 Dotkni se mých ran (TV seriál)
Hledám svou tvář (E16)
Příběh dvou bratrů (E15)
Ruka a Mořský ďas (E14)
další epizody (16)
Mobeomhyeongsa (TV seriál)
Seutobeuligeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (11)
2019 Jinsimi dadda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Dějí se zázraky? (E20)
7 let a 3 měsíce mateřství (E19)
Život osmiletého (E18)
další epizody (20)
Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
Seutobeuligeu (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Miseuteuriseu (TV seriál)
2017 Jojak (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Missing9 (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Byutipul maideu (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2015 Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Deo leobeo (TV seriál)
Gyeyageui sanae (TV seriál)
2014 Ahobsoo sonyeon (TV seriál)
Gaegwachunsun (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
2013 Milaeui seontaeg (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
2010 Mindeulre gajok (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2006 Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
Sseomdaei (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

Host

TV pořady

2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky