foto

Woo-hee Cheon

  • nar. 20.5.1987 (32 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na bomu eolgoli bogo sipda
2019 Beotigo
Sogongnyeo
Woosang
2018 Heungbu
2017 Eoneunal
2016 Haeeohwa
Kvílení
2015 Sonnim
2014 Kateu
Vnitřní krása
Wooahan geojitmal
2013 Hangongjoo
2012 26nyeon
Koria
Saieseo
2011 Sunny
2009 Matka
2007 Heobeu

TV seriály

2019 Melloga chejil (TV seriál)
2017 Areugon (TV seriál)
2014 Chooljoonghan yeoja (TV seriál)
2011 Baempaieo aidol (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)