foto

Björn Granath

  • nar. 5.4.1946
    Örgryte, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • zem. 5.2.2017 (70 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
Kingsman: Zlatý kruh
2015 Så ock på Jorden
2014 Zde Harold
Zkažená holka
2013 Den som söker
2012 Poslední věta
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
Nobelova poslední vůle
Pax
2010 Američan
Zvuk hluku
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2008 Ach, ti dospělí!
2005 Den utvalde
Som man bäddar...
2004 Tři slunce
2003 Černý Laponec
Zlo mezi námi
2002 Elina
Livet i 8 bitar
2001 Jako bílý sníh
Kvinna med födelsemärke (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Nevěra
1999 Magnetisørens femte vinter
Sherdil
1998 Encounters
Ivar Kreuger (TV film)
Lithivm
Muntra fruarna i Windsor (TV film)
1997 Et hjørne af paradis
Orlí oko
Spor i mørket (TV film)
Švédští hrdinové
1996 Den vita lejoninnan
Harald & Harald (TV film)
Jerusalem
1995 Sista skriket (TV film)
Tag ditt liv
Vendetta
1994 Illusioner
Pillertrillaren
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
Předtucha
S nejlepšími úmysly
1991 Býk
Ett paradis utan biljard
Facklorna (TV film)
Fasadklättraren (TV film)
1990 Apelsinmannen
1989 Hunden som log
1988 De hvite bussene (TV film)
1987 Don Juan (TV film)
Han som fick leva om sitt liv (TV film)
Hästens öga (TV film)
Mälarpirater
Pelle Dobyvatel
Saxofonhallicken (TV film)
Svart gryning
1986 Demoner
Den frusna leoparden
Den nervöse mannen (TV film)
Femte generationen (TV film)
Min pappa är Tarzan
Plastposen
1985 Snowroller - Sällskapsresan II
Svindlande affärer
1980 Margyt 1
1979 Margyt 2
1972 Du gamla, du fria
1970 Den magiska cirkeln
1969 Ublížení na zdraví
1968 Exercis (TV film)

TV seriály

2017 Fallet (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Most (TV seriál)
Episode #3.9 (S03E09)
Episode #3.8 (S03E08)
Episode #3.7 (S03E07)
2011 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
2010 Millennium (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Stora teatern (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Herr von Hancken (TV seriál)
Labyrinten (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)
Emma åklagare (TV seriál)
Pelle Svanslös (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
Sjukan (TV seriál)
Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
Fallet Paragon (TV seriál)
1993 Tomtemaskinen (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Skrotnisse och hans vänner (TV seriál)
1983 Mäster Olof (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kim – den skalliga primadonnan
2012 Zevrubný pohled
1997 Föreställningar om ett liv (TV film)
1995 I Am Curious, Film
1979 Ett anständigt liv
1978 Tältet

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace