foto

Jelena Kondratěva

  • nar. 12.3.1956 (64 let)
    Iževsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ljubiť po-russki 2
1988 Ně zabuď ogljanuťsja (TV film)
1985 Podvig Oděssy
1984 Reportaž s linii ogňa
1978 Dar od zlého kouzelníka

TV seriály

2017 Šram (TV seriál)
2015 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Poslednij šans (S03E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky