foto

Yrjö Tähtelä

  • nar. 9.3.1936 (83 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kertomuksia kaatopaikalta (TV film)
1984 Eläköön, itsemurhaaja
Lentävät luupäät
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1981 Kiljusen herrasväki
Sijan tiijän kussa synnyin... (TV film)
1980 Neklidný plamen
Za spičkami
1979 Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
1977 Lohikäärme (TV film)
Oi kallis kansanhuolto (TV film)
Sakea veri (TV film)
Tarina avioliitosta (TV film)
Tietoisku: Kotimaan matkailu (TV film)
1976 Důvěra
Eilispäivän muisto
Outo (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
1971 Vanja-eno (TV film)
1970 Baltutlämningen
Opettajainhuone (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
Tirlittan (TV film)
1968 Miljoonaliiga
Rottasota
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Pekka ja intiaani (TV film)
Plus Minus
1966 Herakles (TV film)
Ihmisen merkit
Topralli
1965 Kielletty kirja
Laituri
Robotti Romulus (TV film)
Vaaksa vaaraa
Wienervalssin tarinoita (TV film)
1964 Naiset
Raportti eli balladi laivatytöistä
1963 Pyjamahäät (TV film)
1962 Ihanneaviomies (TV film)
Nimetön tähti (TV film)
Tie pimeään
Tuulinen päivä
Varjostettua valoa
1961 Hetkiä yössä
Kaasua, komisario Palmu!
Kultainen vasikka
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Rakas...
Varjot (TV film)
1960 Autotytöt
1958 Niskavuoren naiset
Pieni luutatyttö
Sven Tuuva

TV seriály

2004 Käenpesä (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
Pudonneita (TV seriál)
1983 Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
Tavataan Karppisilla (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)
Vanhempi veli (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Levoton sielu, armoton arki (E01)
Rauhanranta 12 (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
Toimittaja (TV seriál)
1967 Kultasuu (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Pahakabinetti (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)

Dokumentární

2010 Timanttikoirien vuosi 1984
1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar
Presencia lejana
1974 1895 - Elokuva elokuvasta
1971 Naisen kuviot (TV film)
1970 Pyhäsalmi - kaivosteollisuuden nykyaikaa

Režijní filmografie

Filmy

1966 Topralli

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Topralli

Producentská filmografie

Filmy

1962 Varjostettua valoa

Host

TV pořady

1963 Jouluvalko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky