foto

Esa Saario

  • nar. 22.11.1931 (87 let)
    Nummi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Skřítek Rolli - herec, vyp.
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
1994 Knalli ja sateenvarjo
1991 Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Akallinen mies
Liian iso keikka
1984 Niskavuori
1983 Akaton mies
1979 Ruskan jälkeen
1978 Amerikan Antti (TV film)
Tuntematon ystävä
1976 Důvěra
Outo (TV film)
1973 Hedda Gabler (TV film)
Meiltähän tämä käy
Pohjantähti
Silta kaukaiseen yöhön (TV film)
1971 Kujanjuoksu
1970 Akseli ja Elina
1969 Oikeamieliset (TV film)
1968 Sirkku (TV film)
Skyytian välikohtaus (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Agamemnon (TV film)
1966 Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Suuren oppineen Wun päivä (TV film)
Teatterituokio: Valkoiset hampaat (TV film)
1963 Aamiainen sotakentällä (TV film)
Totuus on armoton
1962 Ihana seikkailu
Tiitus (TV film)
1960 Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät (TV film)
Kankkulan kaivolla
Oho, sanoi Eemeli
1958 Sven Tuuva
1951 Tytön huivi

TV seriály

1995 Tuomitut (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 M-show (TV pořad)
1969 Siitä vaan sano... (TV pořad)
1968 Musta Pekka esittää (TV pořad)
1967 Ismo ystävineen (TV pořad)
Kantapaikka (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)
1963 Karuselli (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace