foto

Kaija Sinisalo

  • nar. 26.12.1931 (89 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Pieni pyhiinvaellus
1979 Lähtö ennen joulua (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1976 Illallinen viidelle (TV film)
1972 Konsuli (TV film)
1967 Kahdeksikko (TV film)
Tapaus Makropulos (TV film)
1965 Juppiter nukkui täällä (TV film)
Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)
1962 Tie pimeään
1958 Sven Tuuva

TV seriály

2007 Maan mitta (TV seriál)
Kaivoksen varjot (E03)
Vaarallista tietoa (E02)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Tilinteko (S01E10)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
1986 Pekka ja Pätkä (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)

Dokumentární

1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky