foto

Pauli Hanhiniemi

  • nar. 24.10.1964 (56 let)
    Alavus, Finsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ehkä huomenna (studentský film)
2014 Anselmi - Nuori ihmissusi
2007 Antiikkieno
Ganes
2003 Perhoshäkki (studentský film)
Perly a svině
1999 Pitkä kuuma kesä
1998 Virgo (TV film)
1995 Tyttöjä ja jäätelöä

TV seriály

2018 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Häähumua (S01E10)

Dokumentární

2014 Laulu
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2004 Isälle Göstalta (koncert)

Koncert

2019 Olli Lindholmin muistokonsertti: Laulu rakkaudelle (koncert)
2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
Kari Tapion muistokonsertti (koncert)
2009 Strengin puutarhassa (koncert)
Yhteinen sävel -konsertti (koncert)

Host

TV pořady

2020 Ruutu Live (TV pořad)
Villa Hintikka (TV pořad)
2019 Uutisvuoto (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Sapuskaa, harashoo! (TV pořad)
2009 10 kirjaa rakkaudesta (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
1984 Rokkimestarit 84 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky