foto

Ritva Vepsä

  • nar. 12.2.1941
    Helsinki, Finsko
  • zem. 30.7.2016 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 3x Simo
Valtatie 13 (TV film)
2009 Dům košaté lásky
Pihalla
2003 Nousukausi
2002 Muž bez minulosti
1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
1989 Sokko (TV film)
1988 Pohjanmaa
1984 Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1981 Pedon merkki
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
Sotalapsi (TV film)
Tup-akka-lakko
1979 Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
Lähikuvia eräästä naisesta (TV film)
1978 Kalpeat naamat (TV film)
Veturi (divadelní záznam)
1977 Lohikäärme (TV film)
Tietoisku: Kotimaan matkailu (TV film)
1976 Eilispäivän muisto
Naistentanssit (TV film)
Olympijské prázdniny
1975 Talvinen tarina (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
1972 Oman itsensä herra (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
1970 Enkeli lentää läpi huoneen (TV film)
Naisenkuvia
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
1969 69 - Sixtynine
Satukonesatu eli Pimu ja puolet valtakuntaa (TV film)
Čas růží
1968 Food
Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Miljoonaliiga
1966 Rakkaus alkaa aamuyöstä
Väkkäräpoika Hylleri ja ihmispoika Petteri (TV film)
1965 Kielletty kirja
Ovi
Pariisilaissolmio (TV film)
Tanssiva aasi (TV film)
1964 Naiset
Onnelliset leikit
Raportti eli balladi laivatytöistä
1963 Kaksi kanaa
Pyjamahäät (TV film)
Sissit
Totuus on armoton
1962 Varjostettua valoa
1961 Don Quijote
Minkkiturkki
Rakas...
1960 Autotytöt
1959 Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Niskavuoren naiset
Nuori mylläri

TV seriály

2009 Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Mykkä todistaja (E05)
2003 Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)
1982 Hämähäkki (TV seriál)
Presidentti (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1977 Arja ja Kalevi (TV seriál)
Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1961 Matti ja Leena (TV seriál)

Dokumentární

1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar
1971 Naisen kuviot (TV film)

Host

TV pořady

2006 Studio Impossible (TV pořad)
1968 Murheenlaakso (TV pořad)
Spede show (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace