foto

Aarre Elo

  • nar. 21.9.1934 (85 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Zvukařská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
1983 Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)
1965 Lumilinna (TV film)
1963 Lauantaileikit
1960 Iskelmäkaruselli pyörii

Dokumentární

1978 Hyvä Suomi (TV seriál)

TV pořady

1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
1969 Euromuoti 1969 (TV pořad)
1968 Lighthouse (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
1964 Piikkis (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Arkipäivä (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1965 Lumilinna (TV film)
1963 Lauantaileikit

TV pořady

1967 Jatkoaika (TV pořad)
1966 13 (TV pořad)
Loco-motion (TV pořad)
1965 Kujeillen muodin kevääseen (TV pořad)
Miss Skandinavia 1966 (TV pořad)
1964 Jojo (TV pořad)
Miss Skandinavia 1965 (TV pořad)
1963 Kotikatsomo (TV pořad)
Miss Skandinavia 1964 (TV pořad)
Salon Musique eli vekkulia kosmetiikkaa (TV pořad)
Tema nova (TV pořad)
Tupaantuliaiset (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Setäni on samaa maata (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)
1958 Palapeli (TV pořad)

Host

TV pořady

2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Jos (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Viikonlopputelevisio (TV pořad)
1982 Perjantaiseura (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1969 Yksi + 300 (TV pořad)
1968 Lighthouse (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
Pikkuisen hymyä (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
Me krokotiilit (TV pořad)
Voitko Sä syömmes antaa... (TV pořad)
1964 Studio 500000 (TV pořad)
1962 Piilokamera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky