foto

Jozef Bob

  • nar. 6.10.1935
    Tekovská Nová Ves, Slovensko, Československo
  • zem. 6.11.2010 (75 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Muži s plnou mocou (TV film)
1979 Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Druhá láska (TV film)
Orol a lastovička (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
1976 Červené víno (TV film)
1972 Červené víno (TV film)
1969 Smrť Pavla Duchaja (TV film)

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace