foto

Dominic Sherwood

  • nar. 6.2.1990 (28 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other
2016 Miliardové výkupné
2014 Vampire Academy
2012 Not Fade Away

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Familia Onte Omnia (S03E09)
A Walk Into Darkness (S03E08)
další epizody (10)
2017 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Beside Still Water (S02E20)
Hail and Farewell (S02E19)
Awake, Arise, or Be Forever Fallen (S02E18)
další epizody (20)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Morning Star (S01E13)
Malec (S01E12)
Blood Calls to Blood (S01E11)
další epizody (13)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Poprask ve vlaku (S07E21)
2013 Mayday (TV seriál)
2011 Sadie J (TV seriál)
2009 The Cut (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Taylor Swift - Style (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace