foto

Alexandra Berková

  • nar. 2.7.1949
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • zem. 16.6.2008 (58 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Nespavost (TV film)
2004 Zlatá brána (TV film)
1987 Dámská jízda (TV film)
Zírej, holube! (TV film)
1986 Bumerang (TV film)
1985 Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. (TV film)
1983 Pánská jízda (TV film)

TV seriály

1992 Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dno (E04)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Bumerang (TV film)

Dokumentární

2013 Popelčin komplex (TV film)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Zdeněk Podskalský - bonviván i skeptik (S07E13)
1999 O čem sní ženy (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2000 Ten čas je velkej prevít (TV film)

Host

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace