foto

Joo-mi Park

  • nar. 5.10.1972 (46 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chulguk
Yeogokseong
2016 Deokhyeongjoo
2010 Pagwoedoen sanai

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
2014 Kanggooiyagi (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
2001 Soohocheonsa (TV seriál)
Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Ahjumma (TV seriál)
Hakgyo 3 (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
1997 Nae anui cheonsa (TV seriál)
1996 조광조 (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)

TV pořady

2015 용감한 가족 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace