foto

Dmitrij Ďjačenko

  • nar. 16.9.1972 (45 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Poslednij bogatyr
2016 SuperBobrovy
2015 Strana čuděs
2014 Kuchňa v Pariže
2013 Bystreje, čem kroliki
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Den radio

TV seriály

2015 Mamočki (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Moskva. Tri vokzala 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace