foto

Cas Anvar

  • nar. Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nobility
2015 Miss India America
Room
The Vatican Tapes
2014 Fall
2013 Baby Sellers (TV film)
Diana
Únos Air Force One (TV film)
2012 Argo
Son of an Afghan Farmer, The
Únos
2011 Počátek Země Nezemě (TV film)
Zdrojový kód
2009 The Phantom (TV film)
Transformers: Pomsta poražených
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Kat: Válečná zóna
2007 Backyards & Bullets (TV film)
Banální prohlídka
2006 Směr smrt (TV film)
2005 Zločiny z vášně (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
Terminál
2003 Comment ma mère accoucha de moi durant sa ménopause
Jak nezískat Pulitzera
Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
Proud času
2002 Agent of Influence (TV film)
Dokonalá past
Spasitel (TV film)
Stroj rajské pohody (TV film)
2001 Kauza smrti
Skrytá agenda
Znamení čtyř (TV film)
2000 Závod s časem (TV film)
1999 Seducing Maarya
1998 Marco Polo
Podnájem
Psychopat
1997 Opravář na všechno
1996 Pomsta jestřába
Sama na lásku (TV film)
Všechno za život (TV film)
1995 V zajetí zla

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
další epizody (13)
2017 Doubt (TV seriál)
Where Do We Go From Here? (E07)
The Expanse (TV seriál)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
Pyre (S02E08)
další epizody (10)
Agresivní virus (TV seriál)
The Traitor (S04E09)
Extraction (S04E08)
Ouroboros (S04E07)
další epizody (4)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (6)
Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Šílenství (S03E05)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
další epizody (4)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
2014 Inteligence (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Telekineze (S06E15)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přísaha (S04E16)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Poslední základna (TV seriál)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
2010 Svetlana (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Západ Slunce (S06E06)
2009 Foundation, The (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Penny for Your Thoughts (S01E15)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2017 CODumentary
2007 Hurikán na povel (TV film)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Nobility

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace