foto

Stanley Fung

  • nar. 1.6.1945 (72 let)
    Shunde, provincie Kuang-tung, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lao Li
Pai de bu cuo
Ying ging hing dai
2015 Atm ti kuan ji
Wu ge xiao hai de xiao zhang
2013 Lin zhong jiong shi
2013 Wo ai HK gong xi fa cai
2012 Jia Ge 100 Fen Nan Ren
Taiji II: Yingxiong Jueqi
Taiji Zhi Ling Kaishi
Wo Ai Xiang Gang: Xi Shang Jia Xi
2011 Wo ai xiang gang
2009 Nehoda
Nemilosrdný
2007 Mui dong bin wan si
2004 Jing zhuang zhui nu zai er ling ling si
1996 Yun cai wu fu xing
1993 Wei qing gao yang
1992 Lao you gui shang shen
Wu fu xing chuang gui
Yin le jiang shi
1991 Bok geuk cha lou
Devil's Vendetta
Hong fu qi tian
Pa xiu gui
1990 Huang jia du chuan
Chu shi qi bing
Jian yu bu she fang
Jing cha pa shou liang jia qin
Shi xiong zhuang gui
Tian shi zhuo jian
Xue zai feng shang
1989 Ba bo qin bing
Čas válečníků
Dan shen gui zu
Fu xing chuang jiang hu
Cheng shi pan guan
Jing zhuang zhui nu zai zhi san lang zhi yi zu
Shen yong fei hu ba wang hua
Shi mian mai fu
Xiao xiao xiao jing cha
Ye feng kuang
Zhuo gui da shi
1988 Ai de tao bing
Ba wang hua
Da hua shen tan
Hou wu feng yun
Jing zhuang zhui nu zi zhi 2
Ji xu tiao wu
Long zhi jia zu
Navěky drakem
Qiu ai gan si dui
Red Force 3
Ying zhao nu lang 1988
Zui jia sun you
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Bat ye tin
Huan le ren zu
Cheng chong chui lui chai
Lan du ying xiong
1986 Bi gui zhuo
Din lo jing juen
Gui gan you yuan
Jiang shi jia zu: Jiang shi xian sheng xu ji
Nui Ji Zapai Jun
Pi li da la ba
Shuang long tu zhu
Šťastné hvězdy v akci
1985 Hua xin hong xing
Mé šťastné hvězdy
Shi lai yun dao
Šťastné hvězdy
Xiao hu xian
1984 Dian feng kuang long
Lai xin sha zhan
Long feng zhi duo xing
Mao tou ying yu xiao fei xiang
Pojízdná kantýna
Shen yong shuang xiang pao
Winner Takes All?
Wo ai shen xian zhe
1983 Feng kuang ba san
Feng shui er shi nian
Mo deng ya men
Sketch
Vítězové a hříšníci
1982 Mo deng tian shi
Yue nan zi
1981 Fen ku lou
Mo deng bao biao
1978 Xiao ao jiang hu
1975 Di shi da lao
Lu mao wu pa dai
Xiang Gang chao ren
Xin ti xiao yin yuan
1973 Xiao lao hu
1972 Jin xuan feng
1971 Fei xia shen dao
Feng kuang sha shou
Gui liu xing
Shuang xia
1970 Convivial Trio
I'll Get You One Day
Xiao sha xing
1969 Cong ming tai tai ben zhang fu
Lang zi
Leng nuan qing chun
1968 Yu nu tian ding
1967 Gong hua xia dao

TV seriály

2006 Shen Ching Mi Ma (Shen Qing Mi Ma) (TV seriál)
1984 Saan sau kiu wong (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace