foto

Stanley Fung

  • nar. 1.6.1945 (73 let)
    Shunde, provincie Kuang-tung, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buddy Cops
Lao Li
Pai de bu cuo
2015 Atm ti kuan ji
Wu ge xiao hai de xiao zhang
2013 2013 Wo ai HK gong xi fa cai
Lin zhong jiong shi
2012 2012 Wo ai HK xi shang jia xi
Jia ge 100 fen nan ren
Tai ji 1: Cong ling kai shi
太极2:英雄崛起
2011 Wo ai xiang gang
2009 Nehoda
Nemilosrdný
2007 Mui dong bin wan si
2004 Jing zhuang zhui nu zai er ling ling si
1996 Yun cai wu fu xing
1993 Wei qing gao yang
1992 Lao you gui shang shen
Wu fu xing chuang gui
Yin le jiang shi
1991 Bok geuk cha lou
Devil's Vendetta
Hong fu qi tian
Pa xiu gui
1990 Chu shi qi bing
Huang jia du chuan
Jian yu bu she fang
Jing cha pa shou liang jia qin
Shi xiong zhuang gui
Tian shi zhuo jian
Xue zai feng shang
1989 Ba bo qin bing
Cheng shi pan guan
Dan shen gui zu
Fu xing chuang jiang hu
Jing zhuang zhui nu zai zhi san lang zhi yi zu
Shen yong fei hu ba wang hua
Shi mian mai fu
Xiao xiao xiao jing cha
Ye feng kuang
Zhuo gui da shi
Čas válečníků
1988 Ai de tao bing
Ba wang hua
Da hua shen tan
Hou wu feng yun
Ji xu tiao wu
Jing zhuang zhui nu zi zhi 2
Long zhi jia zu
Navěky drakem
Qiu ai gan si dui
Red Force 3
Ying zhao nu lang 1988
Zui jia sun you
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Bat ye tin
Cheng chong chui lui chai
Huan le ren zu
Lan du ying xiong
1986 Bi gui zhuo
Din lo jing juen
Gui gan you yuan
Jiang shi jia zu: Jiang shi xian sheng xu ji
Nui Ji Zapai Jun
Shuang long tu zhu
Where's Officer Tuba ?
Šťastné hvězdy v akci
1985 Hua xin hong xing
Mé šťastné hvězdy
Those Merry Souls
Xiao hu xian
Šťastné hvězdy
1984 Dian feng kuang long
Lai xin sha zhan
Long feng zhi duo xing
Mao tou ying yu xiao fei xiang
Pojízdná kantýna
Shen yong shuang xiang pao
Winner Takes All?
Wo ai shen xian zhe
1983 Feng kuang ba san
Feng shui er shi nian
Mo deng ya men
Sketch
Vítězové a hříšníci
1982 Mo deng tian shi
Yue nan zi
1981 Fen ku lou
Mo deng bao biao
1978 Xiao ao jiang hu
1975 Di shi da lao
Lu mao wu pa dai
Xiang Gang chao ren
Xin ti xiao yin yuan
1973 Mladý tygr
1972 The Hurricane
1971 Fei xia shen dao
Feng kuang sha shou
Shuang xia
The Comet Strikes
1970 Convivial Trio
I'll Get You One Day
Xiao sha xing
1969 Cong ming tai tai ben zhang fu
Lang zi
Leng nuan qing chun
1968 Yu nu tian ding
1967 Gong hua xia dao

TV seriály

2006 Shen Ching Mi Ma (Shen Qing Mi Ma) (TV seriál)
1984 Saan sau kiu wong (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace