foto

Cooper Huckabee

  • nar. 8.5.1951 (68 let)
    Mobile, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 Band of Robbers
2014 Starve
2013 Born Wild
2012 Nespoutaný Django
2009 Masakr v kopcích
2005 The Unknown
2004 Y.M.I.
2003 Bohové a generálové
2000 Vesmírní kovbojové
1999 Generálova dcera
1997 Turbulence
1994 Pistolnice
1993 Gettysburg
1992 Pole lásky
1990 Noční oči
1989 Hitman
1987 Kletba
1986 Tygří oči
1985 Chase (TV film)
1983 Big Ball
Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 Country Gold (TV film)
1981 Panoptikum
Pronásledování D.B. Coopera
Stand by Your Man (TV film)
1980 Getting Wasted
Joni
Městský kovboj
1978 Nečistá hra
1977 Murder at the World Series (TV film)
1976 Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
The Pom Pom Girls

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Judge, Jury… (S16E21)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Odpor (S03E12)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
2014 Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Alchemy (S08E20)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Občanské zatčení (S01E05)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Já a ďábel (S04E05)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zločin za zločinem (S12E08)
2010 Bright Falls (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Tvrdý dopad (S03E07)
Potíže (S03E05)
Devět zločinů (S03E04)
další epizody (5)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
Dexter (TV seriál)
Mrtvá voda (S04E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Slepé střevo navíc (S10E09)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Moving Day (S07E09)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
1985 MacGyver (TV seriál)
Plameny pekelné (S01E08)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace