foto

Min-seo Kim

  • nar. 16.5.1984 (35 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Keopimeiteu
2014 Salinja
2012 Hwaiting paemili

TV seriály

2017 Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
Piribooneun sanai (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2014 Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
Hyumeon kajino (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace