foto

Krista Stadler

  • nar. 15.8.1942 (76 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dennstein & Schwarz - Sterben macht Erben (TV film)
Der beste Papa der Welt (TV film)
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
2016 Daleko od domova
Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
2015 Krampus: Táhni k čertu
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Léto v Chorvatsku (TV film)
Mobbing (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
2009 Případ Lemming
2008 A byla z toho láska (TV film)
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Herrn Kukas Empfehlungen
Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2007 Královna růží (TV film)
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
2005 Die Hitlerkantate
Mein Mörder (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
2003 Soraja (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1996 Tempo
Tödliche Wende (TV film)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
1990 Liebe Jelena (divadelní záznam)
1989 Popelka (TV film)
1988 Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1987 Wer lacht schon über Rosemann (TV film)
1986 Offene Zweierbeziehung (divadelní záznam)
Spätes Erröten (TV film)
1985 Steig aus deinem Luftballon
1984 Der Zerrissene (TV film)
Lieber Karl
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
Wenn ich mich fürchte
1983 Geschichte einer Vielgeliebten, Die (TV film)
1981 Po půlnoci
1979 Lena Raisová
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1970 Der Nagel (TV film)
1968 Kriminalmuseum - Der Scheck (TV film)
Unsere liebste Freundin (TV film)
1967 Verwundbaren, Die
1962 Das süsse Leben des Grafen Bobby

TV seriály

2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
1987 Wallenstein (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace