foto

Eun-bin Park

  • nar. 4.9.1992 (27 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eunmilhage widaehage
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub
2004 Nae namjaui romaenseu
2002 Piano chineun daetongryeong

TV seriály

2019 Sikbbang gubneun namja (TV seriál)
2018 Oneuleui tamjeong (TV seriál)
2017 Cheongchunsidae 2 (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Cheongchunsidae (TV seriál)
Chokobaengkeu (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
Taewangsasingi (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Haehoo (TV seriál)
2004 Yurihwa (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Wepungdangdang neunyeo (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
2000 도둑의 딸 (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky