foto

Chang-wook Ji

  • nar. 5.5.1987 (33 let)
    Anjang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Moosa Baekdongsoo (TV seriál) (2011)

    - Dong-soo Baek (백동수), v tomto televizním zpracování ztvárněný jihokorejským hercem Chang-wook Ji, je podložen skutečnou historickou postavou korejských dějin. Dong-soo žil v letech (1743 - 1816) a díky svým bojovým schopnostem se stal hrdinou lidu, neboť společně se svými druhy střežil bezpečí dvacátého druhého panovníka čosonské vládnoucí dynastie, krále Jeongjo (1752 - 1800). Heroické skutky Dong-soo se staly podkladem pro vznik populární eponymní mahwy; korejské mangy, spisovatele Jae-hoon Lee, která pak stála v popředí pro vznik televizní série Warrior Baek Dong Soo (2011). S bojovníkem Dong-soo Baek se diváci mohou setkat také v historickém snímku The Grand Heist (2012), kde jej ztvárňuje jihokorejský herec Ji-ho Oh, a také v dalším úspěšném televizním provedení Lee San: The Wind Of The Palace (2007), v němž se Dong-soo objevuje coby osobní strážce a přítel samotného krále Jeongja. (Conspi)

Herecká filmografie

Filmy

2022 The Expendables 4
2017 Buradeo
Jojakdoen dosi
2013 Namja sayongseolmyungseo
2010 Gosa doo beonjjae iyagi : kyosaengsilseub
2008 Seulliping byuti

TV seriály

2021 Zamilovaní ve městě (TV seriál)
Epizoda 17 (E17)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
další epizody (14)
2020 Backstreet Rookie (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Zamilovaní ve městě (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2019 Nal nokyeojuo (TV seriál)
2017 Susanghan pateuneo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2016 Cheot kiseuman ilgopbeonjjae (TV seriál)
Deo keitu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2015 Heelreo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (12)
2014 Heelreo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Episode 51 (E51)
Episode 50 (E50)
Episode 49 (E49)
další epizody (32)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Dasutsongarak (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
Episode 27 (E27)
další epizody (29)
2010 Useora donghaeya (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 난 네게 반했어 (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(34)