foto

Pierre Rochefort

  • nar. 1981
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Marie et les naufragés
2015 Nos futurs
2013 Un beau dimanche
2012 38 svědků
Sbohem, královno
2010 Un balcon sur la mer
2009 Unesený
1986 15 août

TV seriály

2016 La main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
Morgane (S02E03)
další epizody (4)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
Lucy (S01E06)
Toni (S01E05)
Victor (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace