foto

Jaakko Salo

  • nar. 22.2.1930
    Varkaus, Finsko
  • zem. 13.6.2002 (72 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Pekko ja unissakävelijä
1996 Pekko ja muukalainen
1994 Uuno Turhapuron veli
1993 Uuno Turhapuron poika
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1991 Iskelmäprinssi
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1988 "Onks' Viljoo näkyny?"
Tupla-Uuno
1987 Fakta homma
Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1985 Uuno Epsanjassa
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1982 Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Uuno Turhapuron aviokriisi
1980 Tup-akka-lakko
1979 Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
1978 Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
1975 Professori Uuno D.G. Turhapuro
1973 Meiltähän tämä käy
Uuno Turhapuro
1971 Hirttämättömät
Jalmari ja Hulda
Kahdeksas veljes
Laulu tulipunaisesta kukasta
1970 Häjyt, rennot ja rumat (TV film)
Päämaja
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1968 Noin 7 veljestä
1967 Pähkähullu Suomi
1966 Millipilleri
1965 Lumilinna (TV film)
1963 Lauantaileikit
1961 Nuoruus vauhdissa
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Iskelmäkaruselli pyörii
Kiusausten vuori
Opettajatar seikkailee
1959 Lasisydän

TV seriály

1996 Uuno Turhapuro (TV seriál)
1967 Sotasankarit (TV seriál)

Dokumentární

1967 Suomi tänään
1965 Se onnellinen päivä
1962 Opus H²O - Rapsodia vedestä

TV pořady

1968 Musta Pekka esittää (TV pořad)
1967 Ismo ystävineen (TV pořad)
Kivenhakkaaja Valperin painajaiset (TV pořad)
Kuningas Herodes ja perunapula (TV pořad)
1966 Loco-motion (TV pořad)
1962 Erittäin vaarallista (TV pořad)
Risteysasemalla (TV pořad)
Sisarukset (TV pořad)
1961 Arkipäivä (TV pořad)
Setäni on samaa maata (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)
1993 Ne halii meitin (divadelní záznam)
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
1991 Meitin Finland (divadelní záznam)
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi (divadelní záznam)
1989 Hyvin menee, naapurit nauraa (divadelní záznam)
1988 Kanavanvaihtaja (divadelní záznam)
1987 Maitoa, maitoa! (divadelní záznam)
1986 Paasalusta (divadelní záznam)
1985 Yespoks! (divadelní záznam)
1984 Pallo hallussa (divadelní záznam)
1983 Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)

TV seriály

1971 Katapultti (TV seriál)

Dokumentární

1975 Pikku Mirjamin jännä päivä (TV film)

TV pořady

2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
1967 Ismo ystävineen (TV pořad)

Host

TV pořady

2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
1992 Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
Tenavatähti (TV pořad)
1963 Tema nova (TV pořad)
1961 Jazzia vanhassa talossa (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)
1958 TV-tanssiaiset (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky