foto

Viktor Klimenko

  • nar. 24.11.1942 (76 let)
    Pyhäniemi, Východní Karélie, Finský vojenský zábor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tappajan näköinen mies
2008 Sauna
2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
1970 Häjyt, rennot ja rumat (TV film)
1969 Onko Onnilla kotia? (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Erakko (TV film)
1967 Pekka ja intiaani (TV film)
1965 Agentti 000 ja herra K. Sormi (TV film)
Kuten nainen (TV film)
1964 Saapasjalkakissa (TV film)

TV seriály

1998 Pappia kyydissä (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)

Dokumentární

2009 Yhteinen sävel (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Jerry Halloween (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1977 Eurovision laulukilpailu 1977 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1976 Viki Klimenko show (TV pořad)
1974 Kasakan tunnelmasta toiseen (TV pořad)
Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1972 Shalom (TV pořad)
1971 Kozák (TV pořad)
Pinnalla (TV pořad)
1970 Ein, zwei, dry Klimenko (TV pořad)
1968 Musta Pekka esittää (TV pořad)
1967 Kivenhakkaaja Valperin painajaiset (TV pořad)
Melkein 9 kuukautta (TV pořad)
1966 Kaksi nollaa (TV pořad)
Toivo Kärjessä (TV pořad)
1964 Elettiinpä ennenkin (TV pořad)
Valtatie 77 (TV pořad)
1963 Eskon päivät (TV pořad)
Karuselli (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)
1958 TV-tanssiaiset (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky