foto

Erkki Liikanen

  • nar. 16.4.1943 (76 let)
    Viipuri, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Maitoa, maitoa! (divadelní záznam)
1983 Lemmen karu selli (TV film)
Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1979 Voi juku - mikä lauantai
1978 Piilopirtti

TV seriály

1998 Pappia kyydissä (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)
1971 Katapultti (TV seriál)

Dokumentární

2009 Yhteinen sävel (TV seriál)
2005 70-luvun sekahaku (TV seriál)
1998 Hurja vuosi 1968 (TV film)
1990 Kotkan poikii ilman siipii
1967 Kahdeksan tahtia tietokoneella (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad) - mod.
Tangomarkkinat 1992 (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
1989 Syksyn sävel 1989 (TV pořad)
Tapanin leikit (TV pořad)
1985 Perjantaipörssi (TV pořad)
1984 Syksyn sävel 1984 (TV pořad)
ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1983 Syksyn sävel 1983 (TV pořad)
1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1976 Syksyn sävel 1976 (TV pořad)
Vinkistä vaari (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1975 (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
Lauantaitanssit (TV pořad)
1967 Iloa silmille (TV pořad)
Kuningas Herodes ja perunapula (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Poppis (TV pořad)
1963 Kesätuuletin (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)
1958 TV-tanssiaiset (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky