foto

Elisabeth Orth

  • nar. 8.2.1936 (85 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Irgendwer
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Superega
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
2009 Mein Kampf
Pepperminta
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Don Carlos, Infant von Spanien (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
2001 Kurze Begegnung (studentský film)
2000 O Palmenbaum (TV film)
1998 Die Siebtelbauern
Single Bells (TV film)
1992 Ivanov (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
1981 In Ewigkeit Amen (TV film)
Sommergäste (TV film)
Triptychon (TV film)
1979 Lumíci, část 1 - Arkády (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)
1976 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1968 Nachtcafé (TV film)
1967 Die Mitschuldigen (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Die Sylvesternacht - Überspannte Person (TV film)
1965 Yerma (TV film)
1964 Actis (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)

TV seriály

2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2012 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Smutný král (S43E08)
2002 Bloch (TV seriál)
1985 Wiener Klatsch (TV seriál)
1974 Der Kommissar (TV seriál)
Tod eines Landstreichers (E73)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál)
2004 Das Wiener Burgtheater (TV film)
1987 Universum (TV seriál)
1980 Die Habsburger - Eine europäische Familiengeschichte (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2006 König Ottokars Glück und Ende (divadelní záznam)
1991 Othello, der Mohr von Venedig (divadelní záznam)
1978 Iphigenia auf Tauris (divadelní záznam)
1972 Libussa (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky