Reklama

Reklama

Woo-seong Jeong

Woo-seong Jeong

nar. 20.03.1973 (50 let)
Soul, Jižní Korea

Biografie (1)

Jung Woo-sung začínal svoju kariéru ako mužský model. Čoskoro sa mu ale podarilo prestúpiť do sveta filmu, kde v roku 1994 debutoval so snímkou The Fox With Nine Tails, kde si zahral s populárnou herečkou Ko So-young, s ktorou si neskôr zahral ešte v ďalších dvoch filmoch. Jung sa širokej verejnosti stal známym po filme Sung-soo Kima s názvom Beat, v ktorom si zahral stredoškolského študenta, ktorý sa proti svojej vôli dostáva do víru gangsterského života. Odvtedy… (více)

Zajímavosti (2)

Joseon chongjabi (2014)

  • Seriálová postava Yoon-kang Park (Joon-ki Lee) používá identickou zbraň, kterou ve filmovém snímku 'The Good, The Bad, The Weird' používal jihokorejský herec Woo-seong Jeong, tedy upravenou pušku .357 Rossi Lever-Action Rifle. Zbraň o hmotnosti 4.3 kg a s délkou 125 cm patří do série modelů M92 a pochází z dílny americké společnosti Colt's Manufacturing Company. Zato třiceticentimetrový revolver, který Yoon-kang třímá o něco později, se nazývá .38spl Röhm RG69 ME a pochází od německého výrobce zbraní Röhm Gesellschaft. Miniaturní zbraň seriálové postavy Soon-in Jeong (Sang-mi Nam) se nazývá 32ACP Davis Industries D-32 a neváží víc, než malá plastová láhev naplněná vodou. Jihokorejský herec Oh-seong Yoo, seriálový obchodník a nájemný vrah Won-shin Choi, zase používá upravenou pušku 7.7 mm japonského typu 99 Rifle. (Conspi)

Válečník (2001)

  • Herci i kaskadéři prošli čtyři měsíce před natáčením tvrdým bojovým výcvikem, aby výsledné scény vypadaly co nejautentičtěji. A tak aby byla scéna dobývání pevnosti, v níž během natáčení klesly teploty až zamrzlo i moře, pomocí žebříku co nejvěrohodnější, rozhodli se dokonce herci bojovat doopravdy. Akce a pády jsou proto filmovány bez triků. Přinejmenším jednou se to ale nevyplatilo jihokorejskému herci Woo-seong Jeong (Cold Eyes (2013), Scarlet Innocence (2014)), který při natáčení specifické scény upadl a poranil si koleno. (dinamit_1)

Galerie (210)

Reklama

Herec

Producent

Filmy
2016

Nareul itji malayo

Seriály
2021

Moře klidu

 

Moře klidu (E08)

 

Luna (E07)

 

Klíč ke spasení (E06)

  více epizod (5)

Režisér

Filmy
2022

Bohoja

2014

세가지 색 - 삼생

Krátkometrážní
2013

Beginning of a Dream

Host

Pořady
2014

Bijeongsanghoedam

2005

Muhan dojeon

Ovládací panel

Reklama

Reklama