foto

Andrea Berecková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hastrman
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
2015 Vybíjená
2014 Sociologický experiment (studentský film)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Sami

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace