foto

Andrea Berecková

  • nar. 4.11.1994 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Abstinent
2018 Hastrman
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
2015 Vybíjená
2014 Sociologický experiment (studentský film)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Sami

TV seriály

2019 Skvrna (TV seriál)
Výprava (E02)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Vražda v hotelu (E05)
Specialisté (TV seriál)
Klient (S03E12)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky