foto

Zdeněk Lambor

  • nar. 14.7.1982 (36 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Baťa Tomáš, živý (divadelní záznam)
Spiknutí: Conspiracy
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Bratři (studentský film)
2010 Seth (studentský film)
2008 Kamarádka (studentský film)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Za smrt syna nemůžeme (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace