foto

Ha-neul Kang

  • nar. 21.2.1990 (30 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nawa bomnaleui yaksok
2017 Cheongnyeongyeongchal
Gieokeui bam
Jaesim
2016 Dongjoo
Joahaejo
2015 Seumool
Soonsooui sidae
Sseshibong
2014 Sonnyeogwidam
2011 Neoneun pet
Pyongyangsong

TV seriály

2019 Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Dějí se zázraky? (E20)
7 let a 3 měsíce mateřství (E19)
Život osmiletého (E18)
další epizody (20)
2017 Habaekeui sinbu (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Punchi (TV seriál)
2013 Boolon (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
2007 Choikang! ul eomma (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Ggotboda cheongchun (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce