Reklama

Reklama

Ha-neul Kang

Ha-neul Kang

nar. 21.02.1990 (34 let)
Pusan, Jižní Korea

Zajímavosti (6)

Když rozkvétá kamélie (2019)

  • Mnoho fanoušků mimo Jižní Koreu uznalo skvělý výkon představitele hlavní role Kang Ha Neula, ale stále nevěděli, proč téměř všechna ocenění za hlavní mužskou roli v seriálu na mnoha gala-večerech, kde se udělovaly ceny, vyhrává právě on a proč oblíbené hvězdy jako Park Seo-Joon ze seriálu Itaewon Class (od r. 2020) nebo Hyun-Bin z obrovsky populárního hitu Crash Landing on You (od r. 2019), téměř vždy ostrouhají. Vysvětlení podali právě fanoušci a diváci v Jižní Korei, kteří k výbornému hereckému výkonu Kang Ha Neula dodali, že zahraniční divák nedokáže plně ocenit hercův skvělě zvládnutý „vesnický“ přízvuk, který je pro podobné přímořské maloměsta provincie Severní Kjongsang typický. (Roby)

Když rozkvétá kamélie (2019)

  • Na nejprestižnějším udělování cen v Jižní Koreii Baeksang Arts Awards, které sdružuje filmy a seriály všech televizních a filmových společností, vyhrál Kang Ha-Neul cenu pro nejlepšího herce v seriálu za rok 2019. Podle informací webu Koreaboo se porota až do posledního kola rozhodovala mezi právě Kang Ha Neulem a Namgung Minem ze seriálu Seutobeuligeu (od r. 2019), přičemž se nakonec rozhodli pro Kang Ha Neula i kvůli velmi vysoké věrohodnosti jeho postavy a širokému portfoliu emocí, které předvedl a které jsou u mladší herecké generace před třicítkou velmi vzácné. Seriál si z večera odnesl ještě další tři ocenění, a to pro nejlepšího herce ve vedlejší roli, kterou získal Oh Jung-Se, dále ocenění za nejlepší scénář Im Sang-Choon a posledním oceněním byla velká cena tzv. Grand Prize, kterou získal celý seriál, jelikož se tato cena může udělit jednotlivci nebo celému seriálu či filmu. (Roby)

Když rozkvétá kamélie (2019)

  • Představitel hlavní role Kang Ha-Neul dostal otázku, jaká byla jeho první myšlenka po přečtení scénáře k seriálu. Herec odpověděl, že ho to dojalo. (Roby)

Galerie (66)

Reklama

Herec

Host

Reklama

Reklama