foto

Tanuja Samarth

  • nar. 23.9.1943 (75 let)
    Bombaj, Maharashtra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shonar Pahar
2016 A Death in the Gunj
2013 Pitruroon
2012 Son of Sardaar
2010 Toonpur Ka Superhero
2008 Haal-e-Dil
2004 Deewaar: Let's Bring Our Heroes Home
Khakee
2003 Bhoot
Rules: Pyaar Ka Superhit Formula
2002 Saathiya
Tum Jiyo Hazaron Saal
2000 Bhai No 1
1999 Safari
1998 Dildaara
Main Solah Baras Ki
1997 Ajker Santan
1996 Muqadama
1994 Aatish: Feel the Fire
Vivekananda
1993 Antim Nyay
Izzat Ki Roti
1992 Abhi Abhi
Bekhudi
Deedar
Ghazab Tamasha
I Love You
1991 Jawahar
Pyar Bhara Dil
1990 Andha Bichar
Dushman
Nehru: The Jewel of India
Shandaar
1989 Gawaahi
Gharana
Meri Zabaan
Paraya Ghar
Rakhwala
Taaqatwar
1988 Agnee
Agun
Mera Muqaddar
Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga
1987 Diljalaa
Mard Ki Zabaan
Mera Suhag
1986 Adhikar
Anadi Khiladi
Anokha Rishta
Ek Main Aur Ek Tu
Jaal
Love 86
Maa Beti
Mohabbat Ki Kasam
Nasihat
Suhagan
1985 Ghar Dwaar
Hoshiyar
Lover Boy
Zabardast
1984 Boxer
Kunwari Bahu
Legenda i ljubvi
Maati Maange Khoon
Nadaniyan
Pet Pyaar Aur Paap
Yaadgaar
1983 Chena Achena
Ek Jaan Hain Hum
Lovers
Madhuban
Masoom
1982 Adalat O Ekti Meye
August Requiem, An
Bahu Ho To Aisi
Johny I Love You
Kaamchor
Khud-Daar
Nikaah
Prem Rog
Pyaas
Rustom
Ucha Dar Babe Nanak Da
1981 Yaarana
1980 Bandish
Bin Maa Ke Bachche
Zaakol
1979 Ganga Aur Geeta
1978 Lal Kothi
Swarg Narak
1977 Shimana Perye
1975 Aa Jaa Sanam
1974 Amir Garib
Hamrahi
Humshakal
Imtihan
1973 Insaaf
Nannha Shikari
1972 Do Chor
Ek Bar Mooskura Do
Mere Jeevan Saathi
Mome Ki Gudiya
1971 Anubhav
Door Ka Raahi
Ek Paheli
Můj přítel slon
Preet Ki Dori
Purani Pehchan
Pyar Ki Kahani
Thi Reeta
1970 Bachpan
Pavitra Paapi
Priya
1969 Ek Masoom
Gustakhi Maaf
Jeene Ki Raah
Jiyo Aur Jeene Do
Oos Raat Ke Baad
Paisa Ya Pyar
Pita Putra
Teen Bhuboner Porey
1968 Do Dooni Char
Izzat
Juaari
Sapnon Ka Saudagar
1967 Antony Firingee
Jewel Thief
Nai Roshni
Wahan Ke Log
1966 Baharen Phir Bhi Aayengi
Daadi Maa
Sannata
1965 Bhoot Bungla
Chand Aur Suraj
Nai Umar Ki Nai Fasal
1964 Benazir
1963 Aaj Aur Kal
1961 Hamari Yaad Aayegi
Mem-Didi
1960 Chhabili
1952 Amber
1950 Hamari Beti

TV seriály

1997 Junoon (TV seriál)
1986 Apradhi Kaun PC 1008 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace