foto

Tom Hoßbach

  • nar. 23.2.1998 (22 let)
    Celle, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 U Zlaté rukavice
2018 Mein rechter, rechter Platz ist frei
2017 Ich gehöre ihm (TV film)
2013 Táta na zkoušku (TV film)
Všichni na start
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
Iron Sky
2011 Dítě džungle
Gekidnapped (studentský film)
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2008 Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Recept na lásku (TV film)
Zucker: Girl
Úplný idiot

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Krev a voda (S23E06)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (13)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (11)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (13)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
další epizody (9)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Papa Bulle (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky