foto

Dion Basco

  • nar. 29.1.1977 (42 let)
    Pittsburg, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killing Joan
The Head Thieves
2017 Clinical
2015 Dutch Hollow
Man Up
2014 3's a Couple
Blood Ransom
2012 Hang Loose
2009 Outside, The
Why Am I Doing This?
2006 Dračí kletba (TV film)
Zeptej se prachu
2003 Motorkáři
Naked Brown Men
2002 Dahmer
2000 Láska a basket
Zběsilá noc
1996 Sluneční šíp
1995 Tin Soldier, The (TV film)
1988 Moonwalker

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2004 Hawaii (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Paní učitelce s láskou (S06E08)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sweet Surrender (S02E19)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Maniac at Large (S04E10)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Naked Brown Men

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 3's a Couple

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace