foto

Claude-André Puget

  • nar. 22.6.1905
    Nice, Francie
  • zem. 14.8.1975 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Au théâtre ce soir: Miss Mabel (TV film)
Een zekere Judas (TV film)
Grand Poucet, Le (TV film)
1973 Château perdu, Le (TV film)
1968 Een zekere Judas (TV film) - divadelní hra
1966 Au théâtre ce soir: Les jours heureux (TV film) - divadelní hra
1964 Valentin le désossé (TV film) - divadelní hra
1962 Den lilla ängeln (TV film)
Gelukkige dagen (TV film)
1961 Jours heureux, Les (TV film) - divadelní hra
1960 Der Held meiner Träume - divadelní hra
1959 La Prima notte
1958 Gewisser Judas, Ein (TV film)
Onnen päivät (TV film) - divadelní hra
1954 Glücklichen Tage, Die (TV film) - divadelní hra
Naše časy
1945 Carmen
1942 Giorni felici - divadelní hra
1941 Jours heureux, Les - divadelní hra
1937 La dame de Malacca
1936 Aventure à Paris

TV seriály

1960 Gran teatro (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky