foto

Mervi Pohjanheimo

  • nar. 10.6.1945 (74 let)
    Mäntyharju, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 MTV3 Live: Joulun tähti (koncert)

TV seriály

2003 Aarresaaren sankarit (TV seriál)

Dokumentární

2006 Pelastuspartio Pellekaija Pum (TV seriál)

TV pořady

2000 Koivula ja tähdet (TV pořad)
1996 Hecumania (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
1989 Enkelten keittiö (TV pořad)
1988 Ilettääkö (TV pořad)
1987 Piikkis (TV pořad)
1979 Ihan hyvä musiikkiohjelma (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)
1958 Tupla tai kuitti (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2002 MTV3 Live: Joulun tähti (koncert)

Dokumentární

2006 Pelastuspartio Pellekaija Pum (TV seriál)

TV pořady

1996 Hecumania (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky