foto

Jouko Konttinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Provinssirock 30 (TV seriál)

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Estradilla: Vesa-Matti Loiri - Legenda (TV pořad)
1994 Luulot pois (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1987 Yölinja (TV pořad)
1986 Emma 1986 (TV pořad)
1984 Pianonvartija (TV pořad)
Rokkimestarit 84 (TV pořad)
1981 Härmärock 81 (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1971 Pinnalla (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)
1958 Tupla tai kuitti (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2008 Provinssirock 30 (TV seriál)

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Luulot pois (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2001 Estradilla: Vesa-Matti Loiri - Legenda (TV pořad)
1986 Emma 1986 (TV pořad)
1984 Rokkimestarit 84 (TV pořad)

Host

TV pořady

1973 Iltatähti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky