foto

Ilkka Linnasalmi

  • nar. 21.2.1939 (81 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1966 Millipilleri

Dokumentární

1964 Upseerin uralle

Režijní filmografie

TV seriály

1969 Kivikasvot show (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

TV pořady

1999 Enkelin silmin - 10-vuotisjuhlakonsertti (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1980 Miss Suomi 1980 (TV pořad)
1978 Kesävisa (TV pořad)
1970 Syksyn sävel 1970 (TV pořad)
1967 Tulipahan tehtyä (TV pořad)
1966 Helsinki Koo-Koo (TV pořad)
1965 Spedevisio (TV pořad)
Toukokuun rapsodia (TV pořad)
1964 Spede show (TV pořad)
1963 Tuulilasi (TV pořad)
1959 Sunnuntain kahvikonsertti (TV pořad)
1958 Tupla tai kuitti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1965 Toukokuun rapsodia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky