foto

Woo Ji

  • nar. 25.11.1997 (23 let)
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wanbyeokhan tain
2017 Chaessi yeonghwabang
Nunbal
2014 Kateu
2013 Jeonseolui joomeok
Seolin
2012 Gajoksinema
2010 Icheungeui akdang

TV seriály

2017 Segajisaek pantaji - woojooeui byeoli (TV seriál)
2016 Dvacítka na krku (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
2011 Jangmiui junjaeng (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky