foto

Jee Young Han

  • nar. Walnut, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Proč právě on?
What Goes Around Comes Around (TV film)
2015 Agatha (TV film)
The History of Us (TV film)
2014 Gabriel
2013 Last Keepers, The
Muž na míru
2012 Rhymes with Banana
2011 Black Jack (TV film)
Znovu a jinak
2010 Něco jako komedie
Seznamte se, Monica Velour
2009 City Island

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Let Go (S01E02)
Station 19 (TV seriál)
Stronger Together (S01E06)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Suspicious Objects (S02E09)
Going Pre-med (S02E05)
Coyote in Yoga Pants (S02E02)
2016 Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Two Girls, One Code (S04E03)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace